Hans-Dieter Dreher en Berlin Eagles on top in Hamburg

Hans-Dieter Dreher en Berlin Eagles on top in Hamburg

In Hamburg is deze week de Longines Global Champions Tour klaar voor een week vol topsport. In de eerste omloop van de Global Champions League wist de Duitse springruiter, Hans-Dieter Dreher de eindzege op naam te schrijven. Gilles Thomas strandde net buiten de prijzen na een foutloze omloop met de 9-jarige Feromas van Beek Z (Fantomas de Muze).

In het 1.55m parcours snelde Dreher met de 12-jarige Vestmalle Des Cotis (Baloubet du Rouet) naar de eindzege voor landgenoot Philipp Weishaupt met onder het zadel de Contagio-nazaat, Coby

De Franse springruiter, Roger-Yves Bost volgde op de derde plek. In het zadel van de 10-jarige Bluemuch Des Baleines (Chacco-Blue) verwees Bost zijn landgenoot, Olivier Robert met Vangog du Mas Garnier naar de vierde plek.

Marlon Modolo Zanotelli werkte de top vijf af met Cindy Van der Straten's 13-jarige Urban de Rohan.

Berlin Eagles op kop

In de GCL ranking gaan de Berlin Eagles nu op kop. Het team wordt in deze manche vertegenwoordigd door Ludger Beerbaum met de 9-jarige Mila en Philipp Weishaupt met de 11-jarige Coby. Gilles Thomas volgt met Feromas van Beek met zijn team Valkenswaard United. Thomas vormt een team met Marcus Ehning en de 18-jarige Misanto Pret a Tout.

Uitslag

Uitslag GCL