[Gotenburg] Lars Kersten en Hallilea dwingen top 10-notering af in hoofdrubriek

[Gotenburg] Lars Kersten en Hallilea dwingen top 10-notering af in hoofdrubriek

Lars Kersten heeft in de CSI5*-W 1.50m rubriek van Gothenburg, die punten voor de Longines Ranking opleverde, een plek in de top tien weten te veroveren. 

Slechts 16 combinaties brachten het 1.50m hoge parcours tot een goed einde. In deze Tabel A-proef zorgde Petronella Andersson voor de beste ronde en rekende daarvoor op de 10-jarige BWP merrie Odina van Klapscheut. De dochter van I Am Moerhoeve's Star is een fokproduct van Bvba Mivaro. Landgenoot Peder Fredriscon zorgde voor eigen publiek voor een tweede medaille en sprong met de reeds 18-jarige Catch me Not S (Cardento) naar het brons. Julien Anquetin snelde in het zadel van Blood Diamond du Pont (Diamant de Semilly) naar de tweede plaats. 

Lars Kersten stuurde de KWPN merrie Hallilea (Zirocco Blue) foutloos naar de finish en werd op zeven geplaatst. Voor hen op zes kwam de KWPN merrie Glamour, een dochter van Numero Uno onder Eveliina Talvia. Kim Emmen kon ook een plek in de top 10 afdwingen en werd negende in het zadel van Imagine (Cassini Gold). Op elf noteerde Harrie Smolders zich met Uricas v/d Kattevennen (Uriko).

Resultaten


F. ©: Tomas Holcbecher