Gorla Minore: Ijland en Thijssen blijven prijzen verzamelen

Gorla Minore: Ijland en Thijssen blijven prijzen verzamelen

In Gorla Minore nadert een CSI3* concours stilaan zij einde. De Grand Prix wordt momenteel gesprongen maar deze ochtend slaagden de Nederlanders er al in om verschillende klasseringen op hun naam te schrijven. 

In het 1m30 reed Mart IJland Handel VDW (v. Zambesi) naar de vierde plaats. Het duo noteerde een foutloze ronde achter hun naam in 32,23 seconden. Hij rekende ook nog op It's A Dream VG (v. Air Jordan) om in 33,05 seconden naar de zesde plaats te springen.

In het 1m40 zorgde Mel Thijssen voor de beste Nederlandse prestatie. Zij kon in het zadel van Gaudi (v. Lexicon) een foutloze ronde achter haar naam noteren en klokte af in 36,83 seconden. Niels Kersten en Gillion ES (v. Lamm de Fetan) springen naar de negende plaats. Leon Thijssen kon zich met Famous H (v. Diarado) op de dertiende plaats klasseren.

Ook in de andere 1m40 rubriek was Mel Thijssen de beste Nederlandse. Dit keer rekende ze op Gill (v. Lord Z) om in 42,58 seconden foutloos rond te springen. Dat leverde haar de zesde plaats op.

Klik hier voor alle resultaten