Gaudiano en Nikolaj de Music winnen 1.50m hoofdrubriek Doha!

Gaudiano en Nikolaj de Music winnen 1.50m hoofdrubriek Doha!

In de 1.50m Longines Ranking rubriek van Doha heeft Emanuele Gaudiano de winst op naam geschreven. De Italiaan loodste zijn BWP-hengst, Nikolaj de Music (fokker: Walter Lelie) naar de 7.500 euro eindzege.

In deze rubriek op tijd bleef Gaudiano met zijn zoon van Kannan, ongeveer drie seconden voor op Janakabhorn Karunayadhaj en Maxwin Kinmar Agalux (Aganix du Seigneur, fokker: Gerrard Marron). De derde trede van het podium kleurde Frans dankzij, Simon Delestre en I Amelusina R 51 (Dexter R).

Het duo wist eerder al de hoofdrubriek van Doha te winnen. Ditmaal bleven ze voor op Gerfried Puck en zijn 9-jarige Ornaat V (Ut Majeur de Brecey). De top vijf werd afgewerkt door Abdulrahman Alrajhi en Ventago (Van Helsing).

Eerder won Abdulrahman Alrajhi de 1.45m CSI5* rubriek met Simon Delestre's voormalige KWPN-ruin, Iniesta V. Samen met de zoon van Zambesi TN bleef de Saudi-Arabische springruiter nipt voor op landgenoot Khaled Almobty en Diana du Plevau Z (Dieu Merci van T&L). Ibrahim Hani Bisharat en Harvard (Falaise de Muze) vervolledigden de top drie.

Alle uitslaten