Gabriel Coumans wint Youngster finale Deurne!

Gabriel Coumans wint Youngster finale Deurne!

In Deurne werd de finale voor zes-en zevenjarigen in twee fasen verreden. Voor eigen publiek snelde Gabriel Coumans met AES-ruin, Mirage Vls (Apple Juice) naar de winst. Gisteren tekende de combinatie nog voor de tweede plaats.

Het duo bleef nipt voor op Balazs Krucso en de zevenjarige Chesterfield. Patrick Jonkmans en de zesjarige zoon van Emerald, Romulus van het Nederveld vervolledigden de top drie.

Het Belgische duo verwees daarbij Anne Van Vulpen met Hades Des Peupliers (Topinambour) naar de vierde plek. Boy Peels en Charisma van de Broekkant Z (Cicero Z van Paemel) vervolledigden de top vijf.

Eerder won Willem Verdonk met de 8-jarige KWPN-ruin, Karamba (VDL Zirocco Blue) de 1.35m rubriek. Het paar bleef in deze twee fasen proef voor op Wouter Enzerink en de KWPN-ruin, Kaboom (Kannan). Dries Dekkers en Pepijn van het Lindehof (Econoom van het Lindehof) vervolledigden de top drie. De combinatie schreef op vrijdag de 1.35m rubriek op naam.

In de 1.20m proef snelde Tessa Delger met Dahla Z (Dallas VDL) naar de winst. Op het podium volgde Eva Kapteijn met Ivory Mbf (Quasimodo vd Molendreef). Marc Bastiaens en Oleron van het Vossekat (Falco) werkten de top drie af.

Alle uitslagen


F. © Nikki Media