Eva Oude Wolcherink en Noëlle in het Veld schitteren in de ESR-Tour op CH Lonneker

Eva Oude Wolcherink en Noëlle in het Veld schitteren in de ESR-Tour op CH Lonneker
Afgelopen weekend stonden er op de mooie wedstrijd van het CH Lonneker te Haaksbergen maar liefst twee rubrieken voor de Equnews Summer Ranking Tour op het programma. Met nog een wedstrijd te gaan op 12 augustus bij de Isidorusruiters in Haaksbergen lijkt de ranking zich aardig te vormen.

De winst in de eerste groep ging opnieuw naar Eva Oude Wolcherink die ditmaal samen met haar Hello Blue SDH naar een score wist te rijden van 90 punten. Maar ook met haar andere paard waarmee ze deelneemt in de ESR Tour, It's Blue SDH, toonde ze prima vorm en zo vinden we haar ook nog eens terug op de tweede plaats met 85 punten. Op de derde plaats vinden we Lotte Borghuis voor de Dinkelruiters met haar Happy. Zij kregen van de stijljury een totaal van 81.5 punten.

De top vijf bestond daarna uit Linda Klaassen en haar Izar die hier naar een vierde plaats reden met 81 punten, gevolgd door Stacey van der Kolk die met Doricia naar een totaal van 80 punten reed en daarmee op de vijfde plaats eindigde.

In de tweede groep van het B springen was het voor de Grensruiters uitkomende Noëlle in het Veld die met haar Ciros naar de winst wist te rijden. Zij kregen van de jury 90 punten na een nette foutloze ronde. Iris Oude Ophuis wist in het zadel van haar Internal Risk B naar een tweede plaats te rijden met 87.5 punten, terwijl de voor de Molenruiters uitkomende Mareille Lentfert de derde plaats wist te bemachtigen door met haar Heyli naar een score te rijden van 84.5 punten.

De top vijf bestond vervolgens uit Lynn Grevinga en haar Marilyn Monroe WM die hier naar de vierde plaats reden met 84 punten. En een vijfde plaats voor Carolien Teggeler met haar Goodluck die hier 83 punten bij elkaar reed.