Emmen zet zegereeks verder op Sunshine Tour

Emmen zet zegereeks verder op Sunshine Tour

Ook op de Sunshine Tour wordt er nog steeds op internationaal niveau gesprongen en Kim Emmen blijft voor Nederlandse overwinningen zorgen. Ze schreef deze middag het 1m30 van de Medium tour op haar naam in het zadel van Lady Angeles. Emmen kon de nul behouden en finishte in 58,24 seconden. 

Met deze tijd bleef ze de Spanjaard Javier Gonzalez Fraga voor die met Carmucha op de tweede plaats eindigde. Het duo slaagde erin om een foutloze ronde te springen en finishten in 58,51 seconden. Philip Greenlees en Astalavista Declamens vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 62,36 seconden. 

Frederik Jönsson (Bambi Blue) en Marinao Martinez Bastida (Habanero) vervolledigden de top vijf.

1m45 BIG TOUR

In het 1m45 van de Big Tour kon Kevin Jochems zich klasseren. Hij reed Carte Blance naar de dertiende plaats door in 30,64 seconden een foutloze tweede fase te springen. Rodrigo Giesteira Almeida reed hier naar de overwinning. Hij kon met Farah de nul behouden en klokte af in 27,84 seconden. Antonio Marie Garofalo en Hope van de Horthoeve eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 28,10 seconden. Matthew Sampson maakte met Chacco Boy de top drie compleet. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 28,36 seconden. 

Michael G Duffy (My Wya B & V) en Laura Renwick (Dublin V) vervolledigden de top vijf.

1m35 MEDIUM TOUR

Ook in het 1m35 van de Medium Tour kon Emmen deze ochtend op het podium rijden. Ze rekende op Caliber Royale om in 59,05 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee moest ze enkel Joao Victor Castro en Linda Heed voorlaten. Castro schreef met Touch of Class 17 de overwinning op zijn naam. De Braziliaanse ruiter liet allen balken in de lepels en finishte in 57,11 seconden. Linda Heed deed het met Laurien van Orshof ook foutloos maar was ruim een seconde trager. 

Linda Heed (Decurio) en Joao Victor Castro (Helga) eindigden ook nog op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten