Emmen op één en twee op Spaanse bodem

Emmen op één en twee op Spaanse bodem

Naast de Nations Cup werden er in Vejer de la Frontera nog verschillende andere rubrieken gesprongen vandaag; In het 1m30 van de Medium Tour slaagde Kim Emmen er nog maar eens in om een overwinning aan haar palmares toe te voegen. Dit keer rekende ze op Warriors Glory om in 58,25 seconden een foutloze ronde te springen. 

Ze nam trouwens niet enkel de eerste, maar ook de tweede plaats mee naar huis. Voor de tweede plaats haalde ze Lady Angeles van stal. Het duo kon de nul behouden en klokte af in 59,71 seconden. Linda Heed en Heart to Heart eindigden op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en finishten in 62,12 seconden. 

Alexandra Crown (Charley) en Mario Rotllant Daurella (Cerano) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m35 Medium Tour

Ook in het 1m35 van de medium tour was er een Nederlandse overwinning. Henk van de Pol reed Cash Sent foutloos doorheen deze twee-fasen-rubriek en klokte af in 30,96 seconden. Antonio Marinas Soto en Luxalike volgden op de tweede plaats. Zij slaagden erin om de nul te behouden en finishten in 34,04 seconden. Mariano Martinez Bastida en Cash du Rozel volgden op de derde plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en stopte de chrono na 34,35 seconden. 

Hicham Er-Radi (Cesar de Fougnard) en Patricia Segura (Valseuse de Terlong) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten