Emanuele Gaudiano zet KWPN'er Julius.D op één in Speed Class van Sharjah

Emanuele Gaudiano zet KWPN'er Julius.D op één in Speed Class van Sharjah

Emanuale Gaudiano sloot gisteren de arena van Sharjah af met een overwinning en opent deze nu met nog een overwinning op Julius.D (v. Arezzo VDL). De Italiaan kan maar niet genoeg krijgen van de trofeeën...

Gisteren nog sprong Gaudiano met Julius.D (v. Arezzo VDL) naar de derde plaats in de 1.45m Welcome Competition van Sharjah. Daarna sloot de Italiaanse ruiter de dag af met winst in de Longines Grand Prix Qualifier op Nikolaj de Music (v. Kannan). Gaudiano bewijst dat hij in topvorm is en wint bijna elke wedstrijd die hij rijdt (of eindigt in de top drie). 

In deze rubriek waren meer dan dertig ruiter-paard combinaties aanwezig. De duo's werden getest op hun snelheid en handigheid. We weten al dat Gaudiano weet hoe hij het gaspedaal moet indrukken en zijn paarden raken zelden een balk aan. Dat was ook vandaag het geval, waarbij Gaudiano het tempo bepaalde en foutloos finishte in 57,97. De KWPN'er Julius.D deed wat van hem verwacht werd. Met iets meer dan een seconde volgde Ramzy Al Duhami op de tweede plaats met High Quality J (v. Quadrillo), opnieuw achter de Italiaan (Ze waren vierde in de Welcome Competition). David Will werd derde in het zadel van Cento du Rouet (v. Chintan). 

Op vier zagen we Mariana Frauches Chaves met de KWPN'er Emerette (v. Diarado), gevolgd door Shane Breen en Can Ya Makan (v. Canturo) op vijf.

Volledige resultaten