Teddy Van De Rijt knap tweede in Lier

Teddy Van De Rijt knap tweede in Lier

In de Horse Masters CSI3* in Lier ging in de 1.40 proef de overwinning naar Guy Williams met zijn Rouge de Ravel (v. Ultimo Van Ter Moude). De rest van het podium ging volledig naar België met Elisa Strubbe op twee met Soir Des Quarts (v. Hermes D’authieux). Derde plaats ging naar Jeroen Appelen met Cache Va (v. Cachas). 

Quick Results

1.  Guy Williams – Rouge De Ravel

2.       Elisa Strubbe – Soir Des Quarts

3.       Jeroen Appelen – Cache Va

4.       Andres Vereecke – Igor Van De Wittemoere

5.       William Funnell – Billy Mccain

 

De Brit Guy Williams stuurde zijn bruine Selle Français naar een eerste plaats in 60.99. Nipt tweede met 61.02 kwam Elisa Strubbe met haar vosse Soir Des Quarts. Jeroen Appelen werd derde met zijn schimmel Cache Va in 61.38. Derde Belg op rij en vierde plaats was voor Andres Vereecke met zijn bruine BWP-er Igor Van de Wittemoere (v. Cooper Van de Heffinck). Zij waren binnen in 62.22. William Funnel vervolledigde de Belgische – Britse top 5 met Billy Mccain (v. Cevin Z) en strandden op 62.74.

Koen Vereecke kwam op een mooie achtste plaats met Zuckersuess D’argilla (v. Casall) in 63.37.
Rick Hemeryck werd twaalfde met Loupiac De Sclef (v. Ugano Sitte).

 

Horsemasters CSI3* - 1.30

In de 1.30 proef vervolledigde Steve Auwers het Belgische feestje door de overwinning weg te kapen met Guantanamo Van De Steenbeek (v. Flamenco Desmilly). Hij zette de snelste tijd neer van 58.89. Teddy Van De Rijt werd tweede met Gino (v. Echo Van T Spieveld) en Victoria Aguirre Mariel vervolledigde het podium met Taormina.

Quick Results

1.       Steve Auwers – Guantanamo van de Steenbeek

2.       Teddy Van de Rijt – Gino

3.       Victoria Aquirre Marie – Taormina

 

Steve Auwers won met zijn bruine BWP’er Guantanamo Van De Steenbeek de proef in 58.89. Teddy Van de Rijt en KWPN-gefokte Gino (v. Echo Van T Spieveld) werden tweede met 59.52. Victoria Aguirre Mariel kreeg de bronzen plak met de Westfaalse Taormina in 59.61

Mathias Hazebroek werd met zijn bruine BWP’er Hanibal (v. Darco) zevende in 64.92 en Dries Dekkers met Gecibelle Du Seigneur (v. Ensof Van De Heffinck) negende met een tijd van 65.64.

Elfde, twaalfde en dertiende plaats werden een Nederlands feestje voor respectievelijk Megan Laseur met No Nonsense (v. Numero Uno) in 66.54, Anouk Kort met Chivas Ap Z (v. Cardento) in 67.57 en Chantal Regter met Conchacco in 71.25.