Duitse Riders Tour 'on hold' wegens geen hoofdsponsor

Duitse Riders Tour 'on hold' wegens geen hoofdsponsor

Na het einde van BEMER Int. AG als titelsponsor in februari, was het kortstondig niet mogelijk om een nieuwe, sterke partner aan te trekken.Daarmee blijft Hansi Dreher voorlopig de laatste winnaar van de serie. De Riders Tour werd 23 jaar geleden gelanceerd.

Daarom hebben de makers en initiatiefnemers van de Riders Tour, Ulli Kasselmann en Paul Schockemöhle, besloten een pauze te nemen: "We blijven ons inzetten om een sportief waardevol, economisch veiliggesteld concept te realiseren met de juiste partner."

Riders Tour

De Riders Tour is een prestigieuze paardensportcompetitie die jaarlijks wordt gehouden in Duitsland. Het is een reeks van springwedstrijden die plaatsvinden op verschillende locaties in Duitsland, waarbij topruiters van over de hele wereld deelnemen. De tour is opgericht door Ulli Kasselmann en Paul Schockemöhle en heeft een aardige reputatie opgebouwd in de paardensport.

Het sponsoren van dergelijke evenementen is cruciaal voor het voortbestaan en de groei ervan, aangezien het helpt bij het financieren van de organisatie, het bieden van prijzengelden en het verbeteren van de algehele ervaring voor deelnemers en toeschouwers. 



Bron: St Georg