Drie nieuwe talenten voor Bryan Balsiger!

Drie nieuwe talenten voor Bryan Balsiger!

Enkele maanden geleden vertrok Bryan Balsiger uit de stal van Olivier de Coulon, waardoor hij zijn beste drie paarden, Dubai du Bois PinchetCourage en Clouzot de Lassus, aan zijn landgenoot Pius Schwizer verloor. Balsiger heeft nu wel drie nieuwe talenten in zijn stal! Opmerkelijk, allen werden ze voorheen door Schwizer gereden.

Castiel, een nakomeling van Casalito, vormde pas onlangs een combinatie met Schwizer. De Holsteiner-hengst startte zijn internationale carrière in 2022 onder begeleiding van Natale Chiaudani en werd het jaar daarop een periode gereden door Edouard Schmitz. Daarna kwam hij onder het zadel van Schwizer. In december behaalde deze combinatie nog een twaalfde plaats in de CSI4* Grand Prix van Frankfurt.

Zowel Christina (afstammeling van Cassirado) als Erico Hoy (afstammeling van Bel Reinhart Z) zijn eigendom van Kurt en Brigitte Schreier, net als Castiel. Schwizer reed Christina vorig jaar op internationaal 1,50m-niveau, terwijl hij met Erico Hoy uitkwam op internationaal 1,45m-niveau.

bron: PferdeWoche/St. Georg