Doron Kuipers pakt 'Fabulous' overwinning in De Peelbergen

Doron Kuipers pakt 'Fabulous' overwinning in De Peelbergen

Met zijn negenjarige KWPN-ruin Fabulous (Harley VDL) won Doron Kuipers zonet de CSI2* Medium Tour Final 1,40m/1,45m in De Peelbergen. 

QUICK RESULT 1,40m/1,45m

1. Doron Kuipers - Fabulous
2. Daniel Meech - Favoriet HBC
3. Victor Bettendorf - Conceana PS


Kuipers won met Fabulous in 33,15 seconden. Dat was ruim een seconde sneller dan de Nieuw-Zeelander Meech met Favoriet HBC (Cantos). Het brons was voor Luxemburger Victor Bettendorf met Conceana PS (Conthargos) . Michel Hendrix volgde met Entertainer (Warrant) op de vierde plaats, Sophie Hinners kon vijfde worden voor Duitsland. 

Ben Schröder werd zevende. 

CSI* 1,30m

Kuipers scoorde ook in deze rubriek. Nu werd hij tweede met Hollywood VK (Berlin), de Britse Louise Saywell won met Feigtling (Chicago Z). Beau Schuttelaar greep de derde positie met Fuji, een zoon van Ustinov. Elin Ott en Oklahoma vh Waterschoot Z (Ogano Sitte) werden vierde voor Zwitserland, Lars Kersten stuurde Giwana (Baltic VDL) naar de vijfde plaats. 

CSIYH 5 yo & 6 yo

Opnieuw ging de overwinning naar de Britten. Deze keer was het Chloe Winchester. Zij reed Icaterma (Emerald) naar de eerste plaats in 29,27 seconden, Victor Bettendorf werd tweede met Concollon PS (Conthargos). Guillaume Foutrier en Divine Hope (Kannan) maakten de top drie compleet. 

Albert Zoer kon met Isa Tella (Etoulon) en Ike (Cream On Top) zesde en zevende worden. 

CSI* 1,20m

KWPN-merrie Hermina (Vittorio) won onder de Belg Geoffrey Cobbaut. Aniek Poels werd beste Nederlandse op de zeventiende plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.