Doron Kuipers naar zilver in Medium Tour Sunshine

Doron Kuipers naar zilver in Medium Tour Sunshine

Op de Sunshine Tour wordt er nog steeds druk op internationaal niveau gesprongen. Deze namiddag konden weer heel wat Nederlandsers zich klasseren. 

Medium Tour 1m50 LR

De LR van de Medium Tour kreeg een Zweedse winnaar. Douglas Lindelöw reed Cheldon (v. Chacco-Blue) foutloos naar de finish in 34,89 seconden. Hiermee bleef hij de Japanner Eiken Sato voor die met Chacanno (v. Chacco-Blue) de tweede plaats voor zijn rekening nam. De 14-jarige ruin kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 38,08 seconden. Angelie von Essen en Cochella (v. Cartani 4) waren goed voor de derde plaats. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde en klokten af in 36,92 seconden. 

Mouda Zeyada (Katia) en Alexander Butler (Chilli B) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

Henk van de Pol zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Hij reed Looyman Z (v. Numero Uno) naar de elfde plaats. 

Medium Tour 1m30

In het 1m30 van de Medium Tour reed Jonathan Ding naar de overwinning. In dit parcours waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd, reed hij Super Micke (v. Artist) foutloos naar de finish in 62,71 seconden. Doron Kuipers en I Like vh Heerenhuijs (v. Dallas VDL) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 62,84 seconden. Mohamed Al Ahrach en Coco Rocha (v. Clarimo) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 66,41 seconden. 

Alejandro Alonso Buzo (Olivia de Sauco) en Douglas Lindelöw (Charlie's Way) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Small Tour 1m45

Skye Morssinkhof kon zich ook klasseren. Zij reed G-Vingino-Blue (v. VDL Zirocco Blue) naar de achtste plaats in het 1m45. De winst ging hier naar Molly Hay. Zij reed de Zangersheide gefokte U Gameboy Z (v. Ugano Sitte) foutloos doorheen de tweede fase in 21,63 seconden. Eden Leprevost (Une Etoile Landaise) en Christopher Burton (Dantino B) eindigden op plaatsen twee en drie.

Big Tour 1m35

In het 1m35 reed Ignace Philips de Vuyst naar de overwinning. In het zadel van Modest vd Vroente (v. Jokinal de Bornival) liet hij het hout onaangeroerd en finishte hij in 57,62 seconden. Pedro Veniss reed op zijn beurt Ebriolita (v. Miss Mandy Hall) naar de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen in 59,18 seconden. Felipe Amaral en Nekta de Vauxelles vervolledigden het podium. Zij sprongen een nulronde in 61,05 seconden. 

Chris Sorensen (Monica LH) en Giulia Martinengo Marquet (Iney) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

Vincent Voorn en Mark 19 (v. Stakkato Gold) eindigden hier op de tiende plaats. Hendrik-Jan Schuttert en Stakkaire Gold (v. Stakkato Gold) eindigden op viertien. Roosje Brouwer kon zich met Big Heart Z (v. Big Star) ook klasseren op de zeventiende plaats. 


Klik hier voor alle resultaten