Dennis Van Den Brink zegeiert met La Rouge Jt in Riesenbeck

Dennis Van Den Brink zegeiert met La Rouge Jt in Riesenbeck

In Riesenbeck werd de internationale springweek op donderdag ingeluid. De Nederlandse combinaties drukten al meteen stevig hun stempel met enkele topresultaten. 

Dennis Van Den Brink zorgde met uitstek voor het beste resultaat. In het zadel van de 7-jarige sBs merrie La Rouge Jt (Ducati van Schuttershof) schreef de Nederlander winst op naam in de rubriek voor 6- en 7-jarige paarden. Daarbij liet het duo plaatselijke amazone Katharina von Essen met ST-Line (Stakkato) achter zich. De BWP merrie Rose of Ballmore (Chacoon Blue) besloot met Johan-Sebastian Gulliksen op drie. Jeroen Dubbeldam stuurde de KWPN merrie Maggie Mae B (Casall) naar de elfde plaats. Hessel Hoekstra viel nipt buiten de prijzen maar bleef wel foutloos in het zadel van de KWPN ruin Max van de Marijenhoeve (Hermantico). 

Amanda Slagter greep in de CSI2* 1.45m Large Tour naast een podiumplek en werd vierde op de rug van Cornet Blue PS, een zoon van Chacco-Blue. Ook Pim Mulder kon een vierde plaats veroveren en deed dat met Jagger Srk (Untouchable) in de CSI2* 1.35m Medium Tour. Hier kwam de overwinning in handen van de KWPN hengst IB Ecstasy (Eldorado vd Zeshoek) met Johanna Beckmann.


Alle resultaten