Dennis van den Brink en Ralph Slaats verzamelen prijzen in Oliva!

Dennis van den Brink en Ralph Slaats verzamelen prijzen in Oliva!

De Nederlandse combinaties blijven prijzen verzamelen onder de Spaanse zon! Deze ochtend heeft Axel Vandoorne het Belgisch volkslied laten horen in Oliva. Onder de Spaanse zon sprong de West-Vlaming met Jacarta (fokker: Dimitri Degrave) naar de eindzege in de 1.40m  Gold Tour!

Vandoorne en de 15-jarige zoon van Larino (ex. Lancelot) plaatsten zich op vrijdag nog als tweede in Oliva. Op het podium volgde ditmaal Graham Babes met Monks I Am Casall (I'M Special de Muze). Het podium werd afgewerkt door Sammie Jo Goffin en de 11-jarige Zangersheide-hengst, Elsalvador Van 't SChaaphof (Emilion Van 't Schaaphof).

Het paar werd opgevolgd door Justine Tebbel die met Don Fettie (Don Diarado) voor bleef op Benjamin Robert en Henk Dierendonck's, Dejan HMD Z (Diamant de Semilly). Net buiten deze top vijf strandde Dennis van den Brink met Kallas (Dallas) op een zesde plaats.

Ralph Slaats schittert in Bronze Tour

In de 1.40m Bronze Tour bleek Ralph Slaats de Nederlandse sterkhouder. Op de rug van SF-ruin, Forbio VH Moeshof (Numero Uno) sprong Slaats foutloos naar de vierde plek. Proefwinst was er voor Ute Gauss en SF-ruin, Don Load (Diamant de Semilly)

Alle resultaten