Daniel Deusser opent CSI5* competitie van Leipzig met winst voor Nederlands gefokte Gangster v/h Noddevelt

Daniel Deusser opent CSI5* competitie van Leipzig met winst voor Nederlands gefokte Gangster v/h Noddevelt

De eerste CSI5* competitie van Leipzig daagde de aanwezige combinaties uit in een 1.45m hoog parcours dat rechtstreeks tegen de klok verreden werd. De Nederlandse ruiters konden geen hoofdrol spelen maar de Nederlands gefokte paarden konden wel gretig hun stempel drukken in deze rubriek met winst voor Gangster v/h Noddevelt.

Deusser kwam in de helft van de rubriek aan de start met Gangster v/h Noddevelt. De dertienjarige KWPN ruin van Eldorado vd Zeshoek (fokker: A. Van Rooy) liet keurig al het hout in de lepels liggen en leverde winst op voor zijn Duitse ruiter. Met ruim anderhalve seconde verschil hielden zij Mariano Martinez Bastida (ESP) achter zich. Ook hij rekende op Nederlandse springkracht en had de KWPN ruin Jup (Carrera VDL, fokker: G.L. Dirksen) onder het zadel. De Duitse Josch Löhden besloot de top drie met Kandido (Kannan, fokker: Celine Bourgeois). 

Op de vierde plaats zagen we Msciwoj Kiecon (POL) in combinatie met Cicero (Cordess, fokker: Steffen Beier) voor nog een thuiscombinatie, Sven Gero Hünicke en Mastermind RL (Mylord Carthago, fokker: Rasmus Lüneburg). 

Resultaten