Daan Adams en Anique Selten schitteren in Opglabbeek

Daan Adams en Anique Selten schitteren in Opglabbeek

Slechts zes combinaties wisten zich te kwalificeren voor de herkansing van de 1.30m Paas Euregio Grand Prix van het Sentower Park. Twee combinaties hielden het foutloos. Uiteindelijk won Mathieu-Maxim Goossens met zijn 12-jarige KWPN-ruin, GhostBuster.

De West-Vlaamse springruiter bleef slechts enkele honderdsten van een seconde voor op Daan Adams met Ginette van de Kempenhoeve (Nonstop). Het Nederlandse duo wist op vrijdag al de 1.30m hoofdrubriek op naam te schrijven. 

Sander Naber volgde met Lareusa S (Toulon) voor Geertje Van Aarlen met Nikki (Carambole). Vorige maand kroonde de amazone zich nog tot Nederlands Indoor kampioen.

De Belgische deelnemers vervolledigden de top vijf. Paulien Schepers volgde met Corriere 3 (Corrado I) voor Iris Verhulst met de 8-jarige dochter van VDL Cardento, Paris.

Anique Selten regeert in 1.20m Finale

Anique Selten liet geen ruimte in de 1.20m finale. Samen met Pozzovivo van 't Verahof  (Corrydon van T&L) bleef de Nederlandse ongeveer één seconde voor op Juultje Smits met Nairobie van d'Hoeve (Dakar VDL). Jill Verheyen vervolledigde de top drie met de 12-jarige BWP-ruin, Lewis St (Echo Van het Neerenbosch).

De 1.10m finale kwam op naam van Kelly Cornelis en Baloucante Di Luna (Balou du Rouet). Rosanne Janssen en Caprice KZ. Lizy Vlerick en Jarno Van 't Moleneinde (Courtello Z) vervolledigden het podium.

Alle uitslagen