CSI Sentower: Siebe Leemans schittert in Pony Grand Prix

CSI Sentower: Siebe Leemans schittert in Pony Grand Prix

In Sentower Park werd de dag zonet afgesloten met de Grand Prix voor de ponyruiters; Er werd over een hoogte van 1m30 gesprongen en uiteindelijk was het Lara Tönnissen die met Clarissa Nrw (v. Coronas) naar de overwinning reed. De Duitse combinatie liet alle balken in de lepels en finishte in 41,03 seconden. Ze waren meteen ook de enigen die de nul konden behouden. 

Mathilda Hansson en Unsphinx d'Hurl'Vent (v. Leopard de Mahoud) eindigden op de tweede plaats. zij kregen de snelste chrono achter hun naam maar een springfout verwees hen naar de tweede plaats. Vic de Plecker en Orchid's Anuncia (v. Kanshebber) maakten de top drie compleet. 

Voor Laure Tijskens (Navayo) en Siebe Leemans (Voodstock de l'Astree) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats. 

Andere Nederlandse klasseringen kwamen van Ava Eden van Grunsven (Special Lady), Wesley ter Harmsel (Fedusa EB), Logan Fiechter (Pablo) en Yfke Priem (Zafarano vh Gehucht Z). 

Klik hier voor de resultaten

In het 1m45 voor Young Riders reed Hessel Hoekstra opnieuw naar de overwinning. Hij reed Helsinki (v. VDL Zirocco Blue) foutloos rond in 38,50 seconden. Niels Bulthuis en Kepi Vert du Buisson Z (v. Karandasj) eindigden op de zevende plek. 

Klik hier voor de resultaten


Foto: Fototrailer