CSI Lier: Vrieling naar het zilver in ochtendrubriek

CSI Lier: Vrieling naar het zilver in ochtendrubriek

In het Azelhof, Lier, ging de laatste dag van een internationale wedstrijd van start met twee rubrieken van de CSI1* competitie. In het 1m20 was er een Britse overwinning: Alex Bishop reed Carmel Bay (v. Messenger) foutloos rond in het parcours dat rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd en stopte de chrono na 58,64 seconden. 

Jur Vrieling eindigde op de tweede plaats. Hij kon eveneens een foutloze ronde springen in het zadel van Kallmar VDL (v. Carrera VDL) en finishte in 60,92 secnoden. Julie Karoline Terp en Little Q (v. Quality) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 60,92 seconden. 

Ciaran Dreeling (Jay Jay) en Martinique Gemballa (Burlington VDM) vervolledigden de top vijf. 

CSI1* 1m10

In het 1m10 reed Leanie Brandt naar de overwinning. De Zwitserse amazone kon alle balken in de lepels laten in het zadel van Elvis vom Eigen (v. El Bundy) en finishte in 64,65 seconden. Alex Bishop en Astakkato (v. Gloster) eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en finishten in 65,93 seconden. Liz Theelen volgde met C'est la Vie van't Gelut Z (v. Cadance van't Geluktt) op de derde plaats. De Zangersheide merrie liet allen balken in de lepels en finishte in 71,48 seconden. 

Sarah Dupont (Joske de Saar) en Wilma Hellström (Idylle de Maugre)  eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Klik hier voor alle resultaten