CSI De Peelbergen: Nederlanders domineren Youngster rubrieken

CSI De Peelbergen: Nederlanders domineren Youngster rubrieken

In De Peelbergen werden er deze ochtend alvast twee rubrieken gesprongen. Eéntje daarvan was een rubriek voorbehouden aan 5- en 6-jarige paarden en in deze rubriek waren het de Nederlandse ruiters die domineerden. 

Mel Thijssen en Tyson's Lady Lux Z namen de overwinning mee naar huis. Zij legden een foutloze ronde af en klokte af in 28,85 seconden. Hessel Hoekstra en Jackpot R volgden op de tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 29,09 seconden. Mario Stevens was de enige niet-Nederlandse ruiter in de top drie. De Duitser reed Chrystal 4 (v. Cola Zero) foutloos ronde in 29,15 seconden. 

Remco Been (Jasper) en Pieter Keunen (Jolly Swagman) namen de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m40

In het 1m40 was Remco Been de beste Nederlander op de zesde plaats. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Balou van het Molenhof (v. Berlin) en klokte af in 57,49 seconden. De winst ging naar Thiago Ribas Da Costa. Hij reed een foutloze ronde met Kinky Van'T Heike (v. Epleaser van't Heike) onder het zadel en finishte in 52,41 seconden. Antonio Alfonso en Dream van Generhese (v. Idian Gold Van) namen de tweede plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 53,24 seconden. Taylor Alexander en Gipsy King (v. Wander vd Mispelaere) volgden op de derde plaats.

Charlie Jones (Crocus La Sillardiere) en Anastasiya Bondarieva (Quickborn 8) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten