CHI Genève wil kost wat kost organiseren

CHI Genève wil kost wat kost organiseren

Afgelopen weekend zijn de nationale wedstrijden opnieuw opgestart in Zwitserland. Ondertussen heeft de organisatie van het CHI Genève laten weten dat ze nog steeds gebrand staan op de doorgang van hun concours.

Dit jaar bestaat het prestigieuze evenement in Zwitserland 60 jaar. Daarom spreekt de organisatie de wens uit om deze jubileumeditie te vieren.

"Op dit moment werken we alsof het evenement zou verlopen zoals gepland in december. De poster en het communicatieplan zijn klaar. We verfijnen het programma, dat bijna voltooid is." laat de organisatie weten. "We zijn ook afhankelijk van externe factoren zoals de ontwikkelingen van de pandemie. Momenteel worden de nationale wedstrijden hervat en gaat het de goede kant op. Als alles goed gaat en als we geen tweede corona golf krijgen, kunnen we hopen op een wedstrijdvorm die in december weer normaal wordt. Het houden van de wedstrijd hangt ook af van de gezondheids- en veiligheidseisen die de overheid stelt. Als deze verplichtingen erg hoog blijken te zijn, kan het voor ons te ingewikkeld en/of te duur worden om een evenement te organiseren. Uiteraard blijft de gezondheid een topprioriteit."

"Voor deze jubileumeditie willen we echt een groot en mooi feest organiseren."

bron: Grand Prix Replay