Chantal Regter onklopbaar in Spruce Meadows Prijs Zuidwolde

Chantal Regter onklopbaar in Spruce Meadows Prijs Zuidwolde

De Spruce Meadows Prize vanavond op CH de Wolden viel prooi aan Chantal Regter. Na een spannende barrage ronde met 20 deelnemers wist Regter haar Quilando (Quintender) in 24.54 seconden rond te sturen. 

Quick results:

1. Chantal Regter - Quilando
2. Daan van Geel - Guus
3. Albert Zoer - Heecchiem's Cancun VDM

Chantal dook er zo onder de tijd van Daan van Geel en zijn KWPN-er Guus (Vleut) die hij in 25.12 seconden naar de tweede plaats wist te sturen. De Drenthenaar Albert Zoer nam met Heecchiem's Cancun VDM (Balou du Rouet) de derde plaats voor zijn rekening in 25.26 seconden. 

Met een volledige Nederlandse top drie is het dan de Canadees Brian Walker die Cookie B (Bockmann's Cordalme) naar de vierde plaats stuurde. Hij bleef er Cameron Hanley voor die vijfde werd met Loukas de la Noue. 

Stefanie Heins en Silverado werden nog negende. 

CSI2* 1m40

Buitenlandse winst is er in de tweesterren 1m40 rubriek. Daar zien we Mohammed Ghanem Al Hajri met Hermes de Mariposa (Canturo) in 26.50 seconden naar de winst snellen. Hij bleef er de Belgische Kirsten Rombouts voor met de KWPN merrie Fuptricia van Beek (Vagebond de la Pomme) met wie ze rondkwam in 26.88 seconden. Op drie eindigde Giampiero Garofalo met Alcapone des Carmille (Diamant de Semilly) met een tijd van 28.39 seconden. 

Het is dan Michael Greeve die met Dacantos (Up to Date) vierde werd en we zien Marriet Smit Hoekstra met Hischmiran (Warrant) op de vijfde plaats terug. Verder weet Judith Koudijs met Heemgraaf nog naar de zesde plaats te rijden en zien we hier Chantal Regter met Conchacco op de zevende plaats. 

Resultaten