Brons voor Siebe Leemans in 1.30m in Azelhof

Brons voor Siebe Leemans in 1.30m in Azelhof

De drukbevolkte CSI2* 1.35m werd door het groot deelnemersaantal gesplitst in twee delen. Bij het eerste deel ruiters kon Siebe Leemans met Karamella (Plot BLue) naar de derde plaats rijden. In het tweede deel was de vijfde plaats voor Lars Kersten met Hascombe Verona. 

In het eerste deel ruiters reed Siebe Leemans met Karamella (Plot Blue) een tijd van 28.31 seconden. Daarbij moest hij de Belg Jeroen de Winter met Gretel S (Corland) laten voorgaan. Op de eerste plaats kwam Fin Jone Illi met Eolita L (Verdi TN), die een tijd van 27.44 seconden reed.  Ook op de vierde plaats verscheen Nederlands kleur door Amber van Marle met Kansas (Baltic VDL). 

In het tweede deel kon Lars Kersten met Hascombe Verona naar de vijfde plaats rijden op een tijd van 29.51 seconden. Op de voet volgde daar Fleur Holleman met Innuendo R&D (Zirocoo Blue VDL). 

Winst voor Yannick Janssen van Grunsven in CSI1* 1.30m

Samen met KWPN-ruin Darwin Ddl (Quantum) kon Yannick Janssen van Grunsven naar de winst van de 1.30m proef rijden. Dat deed hij op een tijd van 61.51 seconden, waarbij hij de Belg Rik Nauta met Kia Maria vd Potaarde (Numero Uno), die een tijd van 61.84 seconden reed, voor was. De derde plaats ging hier naar Christopher Smith met Chaplin de Leau.


Bekijk hier de resultaten