Bonheiden Grand Prix levert Johnny Pals zesde plaats op

Bonheiden Grand Prix levert Johnny Pals zesde plaats op

In de Grand Prix CSI2* 1,45m van Bonheiden ging het volledige podium vanavond naar België. Jeroen De Winter nam de leiding met l'Innocence van 't Meulenhof (Diamant de Semilly), Johnny Pals greep met Excentriek (Ustinov) een mooie zesde plaats. 

QUICK RESULT

1. Jeroen De Winter - l'Innocence van 't Meulenhof
2. Nico Baerts - Maq Master Z 
3. Gilles Dunon - Fou de Toi vd Keihoeve

De Winter klokte af op 38,11 seconden met de achtjarige Diamant de Semilly-dochter l'Innocence, een kleine 0,17 seconde sneller dan Baets met Maq Master Z. Dit is een eveneens achtjarige nakomeling van Moujik de Souhan. Gilles Dunon maakte het podium voor België compleet in het zadel van Fou de Toi (Toulon). Zij kruisten de finishlijn in 38,67 seconden. 

E. Clintons Diamant (Clinton) kon met Elad Yaniv vierde worden voor Israël. Zij waren in 40,13 seconden niet sneller dan vijfde plaatser Thiago Ribas Da Costa met Lady Unexpected (Lord Pezi), maar dit Braziliaanse duo maakte een springfout en werd zo vijfde. 

Johnny Pals en Excentriek (Ustinov) grepen de zesde plaats in 39,48 seconden met vier strafpunten. Jody van Gerwen kon met Inebelle van 't Welthof (Takashi van Berkenbroeck) de elfde plaats grijpen.

Klik hier voor het volledige resultaat.