Bethany Vos is sterkhouder in FEI Pony Trophy finale Salzburg

Bethany Vos is sterkhouder in FEI Pony Trophy finale Salzburg

Vijf combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing van de 1.35m FEI Pony Trophy Finale in Salzburg. Bethany Vos bleek met Still Got Me (Follow Me) de Nederlandse sterkhouder in deze hoofdrubriek voor ponies!

De topfavoriet, Slieve Bloom Bella Rose, bereden door de getalenteerde Lauren Adams uit Ierland, wist de harten van het publiek te veroveren door een foutloze prestatie neer te zetten. De 10-jarige roan Ierse Sport Horse, nakomeling van Knockferry Cheeky Boots, danste behendig door het parcours en slaagde erin om in de jump-off een indrukwekkende tijd van 37.71 seconden te noteren, zonder enige strafpunten. Deze uitmuntende prestatie verdiende het duo de welverdiende overwinning en een prijs van 1.375,00 EUR.

Op de tweede plaats volgde Senan Reape uit Ierland met zijn pony Fernando. Het duo liet eveneens een foutloze jump-off zien, met een tijd van 38.41 seconden, wat hen een respectabele beloning van 1.125,00 EUR opleverde.

Rafael Reichart-Eisenhardt uit Duitsland reed met overtuiging op zijn pony Casino Royale en pakte de derde plaats. Met een foutloze jump-off in 38.66 seconden verdiende het Duitse duo een prijs van 750,00 EUR.

Jack Cash uit Ierland, op Quina van 't Gestelhof, moest genoegen nemen met de vierde plaats. Hoewel ze een indrukwekkende jump-off reden in 40.88 seconden, kregen ze 4 strafpunten.

De vijfde plaats ging naar de Belg Xander Lamberts met Olily - V. Ondanks 16 strafpunten in de jump-off, toonde het duo moed en vastberadenheid op het parcours.

De zesde tot en met achtste plaats werden ingenomen door Brune Faivre uit Frankrijk (Qopper der Lenn), Bethany Vos uit Nederland (Still Got me) en Noa Fransen uit Nederland (Pjotr van de Groenheuvel), elk met hun eigen indrukwekkende prestaties en strafpunten.

De Jumping Pony Trophy in Salzburg was een opwindend evenement dat de vaardigheden en toewijding van de deelnemers in de schijnwerpers zette. Het publiek kon genieten van een dag vol spectaculaire sprongen en intense competitie.

*Dit artikel werd automatisch geschreven door onze nieuwe ChatGPT integratie. Dit is een beta-testing...