Bart Bles pikt kerstprijs mee in Christmas Tree Stakes 1,50m Londen

Bart Bles pikt kerstprijs mee in Christmas Tree Stakes 1,50m Londen

De 1,50m-hoge Christmas Tree Stakes in Londen werden zonet gewonnen door de laatste starter in de barrage: De Belg Wilm Vermeir met King Kong d'Avifauna (Beaulieu's Think Big). Bart Bles kon zevende worden. 

QUICK RESULT

1. Wilm Vermeir - King Kong d'Avifauna
2. Holly Smith - Denver
3. Christian Ahlmann - Zampano Z


De Britse Holly Smith kon de thuisoverwinning al bijna voelen terwijl ze aan de leiding stond met 33,82 seconden in deze barrage. Met KWPN'er Denver (Memphis) klopte ze immers het Duitse springfenomeen Christian Ahlmann met Zampano Z (Zandor Z). Zij hadden een tijd van 34,07 seconden. 

Maar dit was allemaal buiten Wilm Vermeir gerekend. met King Kong d'Avifauna (Beaulieu's Think Big) verbeterde Vermeir de tijd van Smith en won met een seconde verschil: 32,83 seconden. 

Ben Maher stuurde Ginger-Blue (Plot Blue) foutloos naar de vierde plaats in 38,13 seconden, Marcus Ehning en zijn Westfaalse hengst Comme Il Faut (Cornet Obolensky) werden vijfde met 34,57 seconden en vier strafpunten. 

Bart Bles en Expert (Tangelo van de Zuuthoeve) werden beloond met de negende plaats en kregen zo al een vroeg kerstcadeautje. 

Klik hier voor het volledige resultaat.