Ava Eden Van Grunsven schittert met brons in Big Tour Ponies

Ava Eden Van Grunsven schittert met brons in Big Tour Ponies

Op Jumping de Achterhoek heeft Ava Eden Van Grunsven het podium weten te bereiken in de Big Tour voor Ponies. De jonge amazone rekende daarvoor op Special Lady. 

Het 1.25m hoge parcours lokte vijftig combinaties naar de start van deze rubriek. Van Grunsven zorgde voor het beste thuisresultaat en stuurde de NRPS merrie Special Lady naar het brons. Tessy Van der Velden Jonkers kwam binnen de top tien op zeven met Zilhouette'S Cashpoint (Fs Champion de Luxe). De top tien werd dan weer besloten door Ella Wolleswinkel en de achtjarige C'Est La Vie. 

De overwinning kwam in handen van de Finse Veera Salminen op Nero van de Bucxtale (Jerome van de Vondelhoeve). Nina Houtzager haar foutloze rit op de achtjarige Jumper (Namelus R) leverde haar de veertiende plaats op. 

Resultaten

Juniors Medium Tour

Eerder zorgde Yfke Priem voor het Nederlands kleur in de Medium Tour voor Juniors. Op de achtjarige KWPN ruin Kessel Hx (Cardento) werd de amazone zesde. Op zeven volgde Evi Wiefferink met de zevenjarige hengst Jucatan VDL (Carrera VDL). Binnen de top tien zagen we Bethany Vos met Jumper Verdi (Verdi TN) op twaalf.

Children Small Tour

De Children Small Tour had net geen volledig Nederlands podium. Maurie Slagman miste met enkele honderdsten de winst op Hailey Fairy (Vigo d'Arsouilles) en werd tweede. Het brons was voor Britt Weusthof met Candide van de Langevos Z (Cassini Gold). 

Resultaten


F. ©: Digishots