Tom Schellekens op het podium in CSI2* 1.40m rubriek van Opglabbeek

Tom Schellekens op het podium in CSI2* 1.40m rubriek van Opglabbeek

In het Sentower Park gingen onze landgenoten alvast goed van start vandaag. In de CSI2* 1.40m rubriek werd er rechtstreeks tegen de tijd gesprongen. Tom Schellekens sprong er voor Nederland op het podium. 

De Zweedse Angelica Augustsson Zanotelli en Danna RJ (v. Quiz Time) sprongen naar de overwinning in een tijd van 56,57 seconden. Thibeau Spits en Ibestra Vb (v. Quality Time Tn) verzekerden een Belgische tweede plaats met een tijd van 58,50 seconden. Voor Nederland reed Tom Schellekens zijn merrie Fiarabo (v. Diarado) naar een derde plaats in 58,77 seconden. 

Louise Lenaerts (Maybel van het Molenhof) zorgde voor nog een Belgische vierde plaats. Omer Karaevli (Livingstone van het Peggershof) werd vijfde. 


In de CSIYH1* voor vijf- en zesjarige paarden werd er gesprongen over de hoogte van 1.05m/ 1.15m. In deze proef was het wederom Frederic Marien en Prince Charming van het Wilgenhof (v. Mylord Van 'T Vlasmeer) die de winnende tjid van 30,74 seconden wisten neer te zetten. Arne van Heel kon rekenen op Iltschi TH (v. Quibery 3) om naar een tweede plaats te rijden in 33,43 seconden. Mylen Kruse en Baliya (v. Balou du Rouet) vervolledigden het podium in 34,76 seconden. 

Tani Joosten (Lagrande E) werd knap vierde. Sanne Thijssen (Loco-Monica O.A.) sprong naar een vijfde plaats. 

Claudia Verburgt (Lancaster W) zorgde voor een Nederlandse klassering. 

Klik hier voor de resultaten.