Amanda Slagter staat haar mannetje in Grote Prijs Compiègne

Amanda Slagter staat haar mannetje in Grote Prijs Compiègne

In de Grand Prix Ville de Compiègne heeft Amanda Slagter haar mannetje kunnen staan tussen de grote internationale opkomst. De Nederlandse amazone sprong in het zadel van Cornet Blue PS (Chacco-Blue) zowel in de basis als de barrage van de CSI3* 1.55m proef foutloos en kwam op een achtste plaats terecht.

De Franse combinaties hielden ervaren ruiter John Whitaker van de overwinning. De Brit greep uiteindelijk nog het brons in het zadel van Arqana de Riverland (Cornet Obolensky). Titouan Schumacher bleek op de KWPN ruin Illusion (Balou du Rouet, fokker: D. Johnson) de snelste. Hij zegevierde met ongeveer een derde van een seconde verschil op landgenoot Marc Dilasser, die aan de start kwam met de Diamant de Semiolly-zoon Arioto du Gevres

Voor Joāo Victor Castro Aguiar Gomes de Lima werd in combinatie met Cashpaid J&F (Casall) de vierde plaats genoteerd terwijl landgenoot Felipe Amaral vijfde werd met Charlie La Loi Z. Deze Zangersheide ruin werd gefokt door Ann Van Heyst en is een Scuderia 1918 Casago-nakomeling.

Resultaten