Alicia Bocken sterk van start op CSIOY Gorla Minore

Alicia Bocken sterk van start op CSIOY Gorla Minore
De jeugdruiters zijn van start gegaan in Italië! Alicia Bocken miste de start alvast niet en nam al meteen een top tien-plaats in de rubriek voor Junioren. Maar ook Nick Hanning zagen we in die lijst terug.

De Junioren moesten al vroeg uit de veren in Gorla Minore met de eerste rubriek voor de boeg. Het 1.25m hoge parcours lokte ruim twintig deelnemers uit hun bed. Bocken zadelde haar Dalicia Devine Z (v. Diamant de Semilly) en werd met een tijd van 71,17 seconden knap zesde. Maar ook Nick Hanning had een foutloze ronde op Lazaro N (v. Fanlac) en sloot de top tien af in een tijd van 75,96 seconden. 

De overwinning bleef in eigen land en was voor Alberica Sed en Quranak van 't Kattenheye (v. Urano de Cartigny). Zij stopten de tijd op 64,10. 

Bekijk hier de volledige uitslag

Children 1.20m

Meteen na de Junioren mochten de ruiters van de Children-rubriek zadelen voor het 1.20m hoge parcours. Onder Nederlandse vlag schitterden zowel Nick Steeghs en Nina Houtzager als Vince Nanning. Het beste resultaat kwam van Steeghs die in het zadel van Gladstone V (v. Zambesi TN) naar een zesde plaats reed. Met één honderdste verschil liet hij Nina Houtzager met Fonia Again (v. Lucky Boy) achter zich op zeven. Nanning reed maar liefst twee foutloze rondes waarbij Juliette goed was voor de tiende plaats en Hermes hem op veertien afzette.

De rubriek kwam op naam van Nikita Gavin (SUI), zij reed op Obora's Sugar Babe (v. Obora's Shutterfly) foutloos in een tijd van 63,02. 

Bekijk de volledige uitslag hier