Alex David Gill heer en meester met Kelton VDL in Roelofsen Horse Trucks Winter Classics Grote Prijs van Exloo

Alex David Gill heer en meester met Kelton VDL in Roelofsen Horse Trucks Winter Classics Grote Prijs van Exloo

Henk Linder bouwde een mooie basisomloop waarbij 13 combinaties zich plaatsten voor de barrage! In totaal wisten in de barrage 6 combinaties de 0 strafpunten vast te houden en kwam de Brit Alex David Gill als winnaar uit de bus met de 8 jarige ruin Kelton VDL (v. Bubalu VDL). Met deze Grote Prijs kwam er een einde aan de 2023 editie van de Roelofsen Horse Trucks Winter Classics.

Weite Oldenziel ging lange tijd aan de leiding maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats voor Offichem's Finn (Zirocco Blue). Iris Hakvoort nam het brons mee naar huis op Dunaghmore (Ustinov). Voor Conan Wright en Ice Man (Amaretto I) was er de vierde plaats voor Peter Olthof en Juwel SFN (Etoulon).

Albert Zoer wint 1.40m rubriek! Van de in totaal 33 deelnemers die aan de start verschenen wist Albert Zoer de overwinning te pakken met K-Dine. De 8-jarige Grand Slam VDL merrie wist gisteren al met Willem Verdonk een ticket voor Jumping Amsterdam te winnen en slaagde er vandaag in met Albert het 1.40m te winnen. Sanne Thijssen uit het Limburgse Sevenum bezette met QH Babalou Santo Antonio de tweede plaats. Willem Greve werd derde en vierde waarna Monique van den Broek volgde op de plaatsen vijf en zes!

European Lease Company Prijs prooi voor Sanne Thijssen! Met maar liefst 3 paarden wist ze zich te plaatsen voor de barrage en uiteindelijk wist ze met Chiara VDH (Chacco Blue) de overwinning te pakken. Albert Zoer werd tweede met Jayla (Emerald van 't Ruytershof) en werd opgevolgd door Julian de Boer op Qwando van de Rispen (Matisse de Mariposa).

De eerste rubriek van de slotdag van de Roelofsen Horse Trucks Winter Classics 2023 werd gewonnen door Julian de Boer met de 6 jarige merrie Mimara (v. Vagabond de la Pomme). Bert-Jan Zuidema werd tweede met Hibra's Solier HB. De top 3 werd compleet gemaakt door Karst van der Laan met Meltosca Again.



Bron & F. ©: Roelofsen Horse Trucks Winter Classics