Albert Zoer laat het Wilhelmus weerklinken in Opglabbeek

Albert Zoer laat het Wilhelmus weerklinken in Opglabbeek

In Opglabbeek werd deze middag een rubriek voor 7- en 8-jarige paarden gesprongen. De overwinning ging naar Nederland: Albert Zoer reed Jackpot (v. VDL Zirocco Blue) foutloos rond in 36,30 seconden. 

Nicola Philippaerts was de beste Belg op de tweede plaats. Hij reed Onyx van het Bremenhof (v. Emerald van't Ruytershof) foutloos naar de finish in 36,31 seconden. Pascale Haep en Iashin Sitte (v. Bamako de Muze) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,67 seconden. 

Sven Fehnl (Valentine T) en Nicola Philippaerts (Extase Ste Hermelle) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Voor Michel Hendrix en James Bond HX (v. Douglas) was er een zesde plaats. 

CSI2* 1m35

In het 1m35 ging de overwinning naar Celine Friess. Zij rekende op Toenne 3 (v. Stakkato Gold) om in 33,69 seconden een foutloze ronde te springen. Voor Kessy van Berlo en Fostara (v. Azteca VDL) was er een tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 34,42 seconden. Marinus den Doelder en Levi Hc Z (v. Level Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 34,54 seconden. 

Hannes Symons (Cayeto Z) en Juan Pablo Garriz (Idaho WP) vervolledigden de top vijf.

CSI1* Grand Prix

In de Grand Prix van de CSI1* competitie reed Omer Karaevli naar de overwinning. Hij was de snelste van acht barragekandidaten. Hij rekende op Hayley (v. London) om in 38,29 seconden naar de finish te rijden. Sacha Beghuin en Elcup van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 40,24 seconden. Patrick Jonkmans en I Bay van het Langwater (v. Wiensender) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 40,43 seconden. 

Maurice van Vliet (Great Gatsby Z) en Kasper H Hansen (Comme Il Faut Plus) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Klik hier voor alle resultaten