1.35m winst voor Esra Nelisse op de Open Jumper competitie van De Kroo Ruitersport

Op de Open Jumper competitie van De Kroo Ruitersport konden afgelopen zaterdag mooie parcours gereden worden. Esra Nelisse ging met Dominica (Diatendro) met de hoofdrubriek van de paarden naar huis. Bij de pony's bewees Qiyara Klop zich.

Paarden
Winst voor Esra Nelisse in de 1.30m-1.35m
In de 1.30m-1.35m wist Esra Nelisse met Dominica (Diatendro) als enige foutloos te rijden. Met een tijd van 21.16 seconden reed de combinatie naar het goud. Op de tweede plaats eindigde Sarah de Kraker met Futurore di Villagana (Heartbreaker).

1.25m-goud voor Melanie Van de Graaf
Melanie Van de Graaf kon met haar KWPN-merrie Hilde in de 1.20m-1.25m naar de eerste plaats rijden. Dat deed ze op een tijd van 19.03 seconden. Mariska Pieterse volgde haar op de voet met de merrie Early. Zij eindigde tweede met een tijd van 19.70 seconden. De top drie sloot Carmen Braspenning af met Milamone, een merrie van Grandorado TN.

Eerste plaats voor Anouchka Marinissen in de 1.15m
Het goud van de 1.15m ging naar Anouchka Marinissen met Big Asca Star K Z, een Zangersheide-merrie van Big star JR KZ. Het duo reed na een foutloze ronde door de chrono op een tijd van 18.06 seconden. De tweede plaats ging hier naar Rowen Jansen met Animo's Indiano (Andiamo), met een tijd van 18.70 seconden. Kevin De Wilde volgde op de derde plaats met Kiekieris (Arezzo).

Pony's
Goud voor Qiyara Klop in de 1.05m-1.10m
Samen met Orchid's Karpata (Orchid's Cestanii) wist Qiyara Klop twee foutloze rondes te rijden in de 1.05m-1.10m. Op een tijd van 18.20 seconden reden ze naar de eerste plaats. Anouk Krijger eindigde met Cidorina E (Indoctro) tweede.

Anouk Krijger neemt goud in 1.00m
Meer geluk voor Krijger in de 1.00m-proef. Hier kan ze met Cidorina E (Indoctro) naar de eerste plaats rijden. Dat doet ze na twee foutloze rondes, op een tijd van 17.57 seconden. De tweede plaats gaat hier naar Qiyara Klop met  Orchid's Karpata (Orchid's Cestanii). Julia Van de Plasse landt met Stoutens Winning Good (Arenberg's Maurtits He Stb 213) op de derde plaats.