Tom Schellekens en Nikita Cheung starten ochtend in Lier met brons

Tom Schellekens en Nikita Cheung starten ochtend in Lier met brons
De ochtendrubriek voor 5- en 6-jarige paarden leverde brons op voor Tom Schellekens en de 6-jarige merrie Nala van de Zietfort. Daarna slaagde Nikita Cheung erin hetzelfde te doen met de 7-jarige Maestro Gusto v/d Laarse Heide. 

Op vrijdagochtend was het de Poolse Adrianna Ostrowska die de overwinning binnenhaalde en met de Belgisch gefokte BWP hengst Stormer van het Bevrijdthof (Inaico) dus een plek omhoog ging. Ook Nick Verlies ging een plek omhoog en behaalde na het brons van gisteren het zilver op de 6-jarige merrie Narina 1 W. De top drie werd afgewerkt door Tom Schellekens. De Nederlander had Nala van de Zietfort (El Barone 111 Z) onder het zadel. 

Op één combinatie na bestond de top 10 volledig uit 6-jarige paarden. 

Resultaten

Nikita Cheung had de 7-jarige KWPN hengst Maestro Gusto v/d Laarse Heide een rubriek later onder het zadel en zorgde ook voor Nederlands brons. De overwinning was hier voor de plaatselijke combinaties Patrik Spits en Razzia de Regor. Jorinde Dolfijn werd vijfde met Gaia des Forets (Contendro I) en op negen zagen we Wout-Jan van der Schans met As Havana (Diamant de Semilly).