Siebe Leemans en Karamella missen nipt de top drie bij het Azelhof

Siebe Leemans en Karamella missen nipt de top drie bij het Azelhof

Siebe Leemans kon ook op zaterdag weer z'n stempel drukken in Lier! In de CSI2* 1.35m rubriek greep hij nipt buiten een plek op het podium maar plaatste zich nog een keer binnen de top tien. 

In deze rubriek tegen de klok finishte de Winter in het zadel van Gretel S in 59,03s. De BWP merrie heeft de mooie leeftijd van 18 jaar en is een dochter van Corland uit de fokkerij van Louis Sips. Koen Vereecke achtervolgde met een tijd van 59,31s voor de 9-jarige Istina Esqui (I'm Special de Muze) en werd tweede. De top drie werd besloten door Gilles Nuytens en Ohlala vh Kluizebos, een 10-jarige BWP merrie van Jamal vd Heffinck. 

Bart Clarys vervolledigde op zijn beurt de top vijf met de BWP hengst Oxygene du Marais DD (Kannan) van fokker Filip De Dycker en moest enkel Siebe Leemans met de KWPN merrie Karamella (Plot Blue) voor zich dulden. Leemans werd ook nog eens negende met de 9-jarige Kornuit (Toulon, fokker: A. Soethout). Fleur Holleman en Innuendo R&D, een KWPN merrie van Zirocco Blue besloten op zes. Marie Sandell kwam met Keep Secret Grace (Eldorado vd Zeshoek) op elf. 

Resultaten