Kim Emmen sterk in Saint-Tropez

Kim Emmen sterk in Saint-Tropez

In de CSI2* in Hubside springt Kim Emmen naar een sterke vierde plaats. Megane Moissonnier wint de proef.  


QUICK RESULT

1. Megane Moissionier - Cordial

2. Charlotte Leoni - Black Star

3. Emeric George - Effect de L'Esprit Z

Megane Moissonnier en Cordial (v. Casall) gaan in de CSI2* over 1.45 de overwinning aan de haal.

Charlotte Leoni en Black Star (v. Lavillon) volgen voor het zilver, Emeric George en Effect de l'Esprit Z (v. Eldorado van de Zeshoek) sluiten het podium af. 

Kim Emmen en Farah (v. Arezzo VDL) springen net naast het podium. De tijd was strak, maar er werden helaas vier strafpunten gescoord. Ze waren wel sneller dan Antionia Pettersson Häggström, die met Etoile de la Roche (v. Qlassic Bois Margot) de top vijf vervolledigen. 

Resultaten CSI2*

Na de CSI2* volgde er ook een CSI3* 

Francois Xavier Boudant en Brazyl du Mezel (v. Haloubet de Gorze) waren de snelste in de barrage met een tijd van 37.11 en nemen zo ook het grootste aandeel Longines Ranking punten mee naar huis. Het was echter supernipt, want de eer kon evengoed aan Sadri Fegaier of Abdel Saïd te beurt vallen. 

Fegaier en Chianti's Champion (v. Champion du Lys) finishten namelijk in 37.20 (amper 0.09 seconden trager!) en Saïd stuurde Casalor (v. Casall) in een strakke 37.47 over de finishlijn!

Dit deden ze alledrie ook nog eens foutloos. 

Megane Moissonnier en Baladin des Matis (v. Padock du Plessis) volgt foutloos op de vierde plaats in 40.16, nipt erna met 40.55 vinden we Margaux Rouet met Djibouti de Kerizac (v. Quaprice Bois Margot) op de vijfde plaats. 

Resultaten CSI3*