Tom Schellekens: "Veel mooier kan het niet..."

Tom Schellekens: "Veel mooier kan het niet..."

Tom Schellekens ontpopte zich donderdag tot de grote man van de eerste dag op het gerenoveerde Equestrian Park Erve Maathuis in Geesteren tijdens het CSI Twente. De 21-jarige ruiter uit het Brabantse Esbeek ging met de winst in de laatste twee rubrieken aan de haal.

“Het was een goede dag”, lachte Tom Schellekens na zijn laatste rit in Geesteren. “Toen ik met Isabel naar binnen reed in de hoofdring, stond ik op terrein 2 aan de leiding met Infinity. Later hoorde ik dat ook daar niemand sneller was dan ik. Veel mooier kon dus niet. Isabel is gewoon een gruwelijk goed paard, dat heel vaak nul rijdt en ook nog eens heel snel is. Een merrie met volop kwaliteit die altijd het beste wil, dus erg competitief. Infinity is een beetje eenzelfde verhaal. Ook die ontwikkelt zich geweldig.”

Het Erve Maathuis in Geesteren is geen onbekend terrein voor Schellekens. “Als kind kwam ik hier al geregeld met mijn vader Wil mee, die hier toen meereed. Ik probeer in zijn voetsporen te treden. Er heerst hier altijd een topsfeer en je wordt hier gastvrij ontvangen. Het is hartstikke leuk om hier nu zelf mee te doen.”

bron: Persbericht - Foto © Digishot