Sanne de Jong: "Ik merk aan de paarden dat zij het ondertussen ook saai vinden"

Sanne de Jong: "Ik merk aan de paarden dat zij het ondertussen ook saai vinden"

Deze week gaf Sanne de Jong ons een inkijk in haar leven in quarantaine. Vandaag is ze alweer aan haar laatste blog toe! 

Alweer de laatste dag voor mij om jullie te vertellen over mijn leven in tijden van Corona. Het wordt redelijk eentonig op het moment, maar dat is helaas ook de realiteit. Ook vandaag weer de hele dag in het zonnetje te paard gezeten, ik mag dus zeker niet klagen, maar een beetje meer variatie in de zin van wedstrijden of trainingen zou nog leuker zijn. Vanmorgen nog wel een lesklant geholpen die vanwege een eigen blessure haar paard een paar maanden bij mij in training gehad heeft, leuk en goed om te zien dat ze nu zelf weer aan de gang kan.

Vandaag ook nog telefonisch overleg gehad met bondscoach Andrew Heffernan na aanleiding van de dressuurproeven die ik eerder deze week gereden, gefilmd en ingestuurd had. Fijn dat dit op deze manier nog kan en we toch wedstrijdgericht kunnen blijven trainen, al merk ik ondertussen wel aan de paarden dat zij het thuis een beetje saai vinden worden.

Doordat ik meer thuis ben kan ik ook meer tijd door brengen met de jonge paarden. Zo heeft vandaag het veulentje een beetje extra aandacht gekregen en voor het eerst aan een halster gelopen. Het blijft altijd erg leuk om het jonge spul te zien opgroeien en zeker als ze het dan later goed doen in de sport. Het veulen van dit jaar komt ook uit dezelfde merrielijn als mijn huidige toppaard Enjoy, dus dat maakt hem nog leuker!

Ik vond het erg leuk om jullie deze week op de hoogte te houden van mijn dagelijkse bezigheden en voor degene die het leuk lijkt om mij te blijven volgen, ik ben redelijk actief op instagram;)