Jordy Wilken: "Vandaag hadden we toch een uitje ..."

Jordy Wilken: "Vandaag hadden we toch een uitje ..."

Deze week gunt Jordy Wilken ons een blik achter de schermen in zijn leven tijdens de corona periode. "Vandaag hadden we toch een uitje ..."

Door de Corona hebben we natuurlijk geen wedstrijden. Toch houden we veel afwisseling en leuke dingen in het trainen. Zo gaan we vaker op buitenrit en gaan we veel het bos in.


Vandaag hadden we toch een uitje op het programma. Ik had een paard verkocht, die vandaag gekeurd werd. Hylton werd helemaal goedgekeurd, en staat nu heel fijn bij zijn nieuwe eigenaar op stal.


Verder hadden we een gewone dag op stal. We beginnen met de paarden in de molen, zodat wij de boxen kunnen mesten. Als deze allemaal klaar zijn begin ik met rijden. Ik begin met mijn favoriet Burry spirit, die gaan we fijn dressuur trainen vandaag. Met Gigi heb ik heerlijk gesprongen. Zo houd ik ook voor mezelf de afwisseling in het trainen.


Als ik alle paarden heb gereden of de andere paarden zijn gelongeerd . Komen ze ook in de wei of paddock. Vanaf 4 uur heb ik les gegeven. Om 22:00 voeren we de paarden lekker af en plof ik heerlijk op de bank.