Blog: Tim Lips "Ik heb de cross nog niet gelopen"

Blog: Tim Lips "Ik heb de cross nog niet gelopen"




Niemand minder dan eventing topper Tim Lips is dit weekend onze gastblogger. Vanuit het Belgische Waregem blogt hij elke dag voor Equnews tijdens de  CIC 1*, CIC 2* en een CICO 3* landenwedstrijden. Morgen zal hij starten met zijn paard Piet in de 1* om 12.30 uur  en om 14.42 uur met Tobruk in de 3*.



De eerste dag Waregem zit erop; een dag met toch wel gemengde gevoelens. De organisatie heeft ervoor gezorgd dat alles prima voor elkaar is voor een mooie goede wedstrijd. Mijn paarden liepen fijn in de training, Tobruk en Piet zijn morgen aan de beurt. Trademark mocht vandaag als 2e van het land van start. Het is onze 3e wedstrijd samen, maar we hebben beiden de nodige ervaring, dus dat is zeker niet het excuse van de score van 55,3p. Hij liep een stuk beter en bijna net zo goed als in de training, maar hadden een paar fouten teveel.






Ik ben nu onderweg naar Nederland om mijn Chinese studenten te begeleiden tijdens een springwedstrijd, dat werk gaat ook gewoon door. Daardoor heb ik de cross nog niet gelopen, en het klinkt stom, maar ik heb nog nooit in Anzegem gecrosst, het is er heuvelachtig, perfect voor mijn 2 nieuw Zeelandse volbloeden, dus ik ga morgenochtend eerst de cross lopen! Morgen weet ik dus of ik misschien toch nog kans maak voor het klassement