Jur Vrieling: “Ik ben ontzettend blij en trots dat ik paarden van SF.Equestrian in m’n stallen mag verwelkomen”

Jur Vrieling: “Ik ben ontzettend blij en trots dat ik paarden van SF.Equestrian in m’n stallen mag verwelkomen”

Jur Vrieling en Bart Bles zijn een van de meest opvallende ruiters in de ring en dat hebben ze onder andere te danken aan hun felblauwe wedstrijdjasjes van SF.Equestrian… Al zijn hun prestaties op het internationale toneel al voldoende om niet onopgemerkt voorbij te gaan.

“Ik beschik momenteel over drie toppaarden van SF.Equestrian. Ondanks hun nog redelijk jonge leeftijd van negen jaar hebben ze al meermaals getoond dat ze voor het grote werk gemaakt zijn. Eén van hen is Long John Silver 3. Het is een paard met alle vermogen. Hij zou wel over drie meter kunnen springen. Daarnaast is hij ontzettend intelligent en voorzichtig. Het is een echt kampioenschapspaard!”


“Ook kreeg ik Griffin van de Heffinck onder het zadel. Deze merrie heeft alle kwaliteiten dat een paard nodig heeft. Ze heeft nog wat tijd nodig, maar eens ze aangeeft dat ze voldoende ervaring heeft opgedaan zie ik dat paard de Wereldbekerring betreden.”


“Tenslotte is er nog Chabada de L’Esques. Deze ruin heeft een heel zeldzaam en uitzonderlijk karakter, zowel onder het zadel als in de omgang. Het is een echte meewerker en dat toont zich in de topresultaten die hij neerzet.”


Dat Vrieling een toekomst ziet met deze paarden, dat blijkt uit zijn enthousiasme. Zijn ambities zijn dan ook groot. “Het doel op lange termijn is uiteraard om het zo ver mogelijk te schoppen”, zegt hij. “We willen zo hoog mogelijk op de ranglijst geraken en natuurlijk Europese en/of Olympische medailles winnen”, besluit hij.


bron: Equnews