Jeroen Dubbeldam: "Ik had Willem gezien en dat gaf me de nodige adrenaline...."

Jeroen Dubbeldam: "Ik had Willem gezien en dat gaf me de nodige adrenaline...."

Afgelopen weekend wist Jeroen Dubbeldam opnieuw zijn talent te tonen in Valkenswaard. Wat een rit van Jeroen Dubbeldam en zijn Forever SFN. Ze reden een vloeiende, mooie en foutloze ronde en daarna direct een snelle barragerit erachter aan. "Ik heb er een goed weekend opzitten," vertelt Dubbeldam.

“Vrijdag was min of meer een warm-up met een heel vriendelijk gebouwd parcours. Zaterdag was het wat moeilijker en zwaarder en het was een ranking proef. Mijn paard voelde net als de dag ervoor heel goed aan. Ik had Willem Greve zien rijden en hij nam met zijn de leiding. Dat zette mij op scherp! Mijn paard gaf me een fantastisch gevoel en hij werkte heel goed mee.”


Jeroen kon zich goed vinden in het nieuwe format van direct een barrage rijden na een foutloze eerste ronde: “Ik moet zeggen dat ik het wel leuk vind. Alle adrenaline is er dan nog van de eerste ronde. Ik zou haast willen zeggen dat het op deze manier makkelijker is dan een barrage de eerste omloop. Je moet de paarden dan weer opwarmen. Ik denk dat het een goed format is en het is ook beter voor de paarden.”