Leopold van Asten: "Ik was gewoon te langzaam..."

Leopold van Asten: "Ik was gewoon te langzaam..."
Op de Winter Masters lokte Van Asten gisteren het publiek naar de Peelbergen. “Ik was gewoon te langzaam” reageerde de Nederlander meteen na zijn omloop.  “Ik reed de eerste lijn in zeven galopsprongen, maar die kon men ook op zes rijden. Dat was voor ons geen optie. De ruiters die meer risico namen waren dan toch sneller, maar de rest ging perfect. Ik ben vooral gelukkig met hoe mijn paard sprong. Ik hoop dat we de lijn zondag voort kunnen zetten”, besluit Van Asten tevreden.

Kapotte klok

De Ierse winnaar kon niet geloven dat hij Van Asten zijn tijd verbeterd had. “Ik dacht echt dat de timing kapot was. En dat ik nul kans had om Leopold te verslaan”, lacht McMahon. “Ik ben een geluksvogel dat ik hem nu tot mijn beschikking heb”.

“We hoorden het publiek in de losrijpiste helemaal los gaan. Bij Leopold, maar zo’n beetje bij alle combinaties gaven ze echt wind in de rug mee met alle aanmoedigingen. En dat geluid na de finish, het leek de Super Bowl wel! De CSI2*-wedstrijden zijn hier in de Peelbergen altijd top."