Gudrun Patteet: "Sea Coast Kashmira Z heeft al wat ervaring, dat liet met toe sterker en sneller te zijn."

Gudrun Patteet: "Sea Coast Kashmira Z heeft al wat ervaring, dat liet met toe sterker en sneller te zijn."

Afgelopen weekend liet Gudrun Patteet zich opnieuw opvallen. België's nummer één amazone won opnieuw de Grote Prijs tijdens de Sunshine Tour. "Ik ken Kashmira ondertussen door en door en ik weet dat ze van nature enorm snel is. Mijn plan is afgelopen weekend gelukt zoals ik het wou!"

"Sea Coast Kashmira Z heeft al wat ervaring, dat liet met toe sterker en sneller te zijn." vertelt de amazone na afloop. "Jérome (Jérome Guery, nvdr) kwam nog na mij aan de start. Het was dus wel nog nagelbijtend wachten op zijn resultaat. Want één week ervoor won hij voor mij de Grote Prijs."

"Tijdens de parcoursverkenning was ik wel onder de indruk. De hindernissen stonden echt naar de maat. Het parcours was echt een CSI4* Grote Prijs waardig. Voornamelijk de laatste lijn was een technische uitdaging. Een korte afstand van de oxer gevolgd door een moeilijke combinatie."

Planning

"Ik blijf nog een tijdje in Spanje. Ik werk graag vanop één plaats zodat de paarden in een aanvaardbaar systeem kunnen werken. Zo voorkom ik dat ik ze ga overbelasten. Dat is ook één van de redenen dat mijn paarden niet onderweg zijn naar Doha. Persoonlijk vind ik het programma van de Global Champions Tour iets te zwaar.


F. Sunshine Tour/ © Ahmed4Photography (Press release)