Corona-blog met Wesley Mulder: "Een leuke verrassing deze ochtend!"

Corona-blog met Wesley Mulder: "Een leuke verrassing deze ochtend!"

Ook deze week geeft er weer iemand ons een inkijk in zijn/haar Corona leven. Deze week is het aan Wesley Mulder die ook vandaag weer op wedstrijd ging in Duitsland.

Vandaag was het weer vroeg dag. De wekker ging om kwart voor 5 . Ik werd wakker met een leuk appje , Zin Zin een merrie van Chin Chin x Caprilli had geveulend! Een mooi merrie veulen van Elvis ter Putte , daar zijn we blij mee.Ik heb de paarden gevoerd en klaar gemaakt, en om kwart voor 6 waren we onderweg naar Goch, om voor de tweede dag deel te nemen aan het concours daar.Eenmaal aangekomen heb ik parcours gelopen en hebben we als eerste John Doe VDP gezadeld. Ik was eerste starter, en John vond alles nog wel een beetje spannend daar op het terrein, hij liet toch een fijne ronde zien met 1 foutje. Daarna was het de beurt aan Collistar, hij laat de laatste tijd veel progressie zien , en ik was dan ook erg blij met zijn verrichting vandaag.

Om 11.15 stond de volgende proef gepland.Hierin reed ik My lady carthago als eerste naar binnen. Zij sprong een super foutloze ronde, en ze raakt steeds meer bevestigd in de rijerij. Als laatste van vandaag was het de beurt aan onze grote vriendelijk reus Holland. Holland sloot de dag af in stijl met een super 0 ronde.

Hierna hebben we een broodje gegeten en nog even nagezeten. Angelie ( mijn trainer, Lees: blog van Maandag) was ook gekomen om te kijken en te helpen. Erg fijn aangezien ze nu ook weer een beeld heeft waar we verder aan gaan werken!

Eenmaal thuis gekomen , hebben we de paarden uitgeladen en verzorgd, en ze nog even lekker in de wei gehad.T huis lag ook het detox pakket klaar wat Cavalor gebracht heeft n.a.v de scan resultaten in de Equusir best box. De aankomende weken gaat het paard waarover ik schreef in een vorig blog maag darmklachten op de Fiber force in combinatie met de Hepato liq en de Vitaflora. De 2 laatst genoemde zijn voedingssupplementen.Met dit voedingspakket hopen we haar darmen te resetten en weer goed haar voedsel op te laten nemen, ik ben erg blij met deze ondersteuning en het snelle handelen van Cavalor. Zoals vele van jullie waarschijnlijk wel weten, hebben veel paarden last van maag-en-darm problemen. Hebben jullie nog goede tips of adviezen?

Aan het eind van de dag ben ik nog naar Albergen gegaan om Diabalou te rijden bij de familie Viscaal. Morgen gaan we nog even oefenspringen op het mooie buitenterrein van Manege de Vossenbos in Wierden, en dan gaat Diabalou ook mee tezamen met wat jonge paarden.

Eenmaal thuis kwam Emiel Richter nog langs om even wat dressuur te werken met zijn paard. We werken al een paar jaar samen en hebben leuke successen samen gehaald! En dan: op tijd naar bed. Want ik ben toch best wel moe nu :) en morgen gezond weer op, en een laatste blog voor morgen!