Corona-blog met Lisa Nooren: "Vandaag zijn we gaan trainen in Sentower Park. Super dat dit weer mogelijk is!"

Corona-blog met Lisa Nooren: "Vandaag zijn we gaan trainen in Sentower Park. Super dat dit weer mogelijk is!"

Zolang de Corona-crisis aanhoudt, hebben we elke week een gastblogger die ons een inkijk geeft in zijn/haar Coronaleven. Deze week is het de beurt aan Lisa Nooren. 

"Vandaag zijn we met Giampiero en Wilma gaan trainen in Sentower park. Heel erg fijn dat dit nu weer een mogelijkheid is. Het is de eerste keer in twee maanden dat we verder gaan dan de supermarkt, wat een avontuur haha!

Tijdens het indoor seizoen trainen we een keer per week bij Sentower park. Onze outdoor is redelijk groot dus het is geen probleem om dan technische parcoursen te bouwen en alsnog te ruimte te hebben om met meerdere mensen in de ring te zijn. In onze indoor is dit net ietsje moeilijker en dus is het fijn om op deze manier fijne training parcoursen te rijden. Daarbij is het natuurlijk altijd goed voor de paarden om met nieuwe hindernissen geconfronteerd te worden, vooral voor de jonge paarden.

Ik had vandaag Click en VDL Groep Gistique meegenomen. Van alle paarden die ik momenteel rijd, zijn zij het meest onervaren en voor hun is het dus met name nu extra belangrijk om zoveel mogelijk ervaring op te doen.

Op de weg terug hebben we VDL Groep Centora de Wallyro bij de kliniek opgehaald. Ze is gisteren geïnsemineerd, ontzettend spannend vooral omdat het voor mij de eerste keer is dat ik bij het fokken van een veulentje betrokken ben! Ze is vrij gevoelig op onbekende plekken en betekent veel voor me dus ik ben blij dat ze weer terug thuis is.

Dienellie en VDL Groep Sabech d’Ha heb ik in de middag thuis nog eventjes gereden. Begin van de avond staat nog een uurtje sporten op het programma. Ik doe dit ongeveer drie a vier keer in de week. Ik merk vooral ook in vergelijking met papa en Giampiero die natuurlijk een stuk sterker zijn wat een verschil dit vaak kan maken in het rijden. Ik doe hoofdzakelijk pilates omdat hierbij de focus op ‘core work’ ligt wat bij rijden zo belangrijk is.

Zie jullie morgen!