WIN : Tickets Jumping Mechelen - Business Seats Sessions en ... Stal & Startplaatsen Peelbergen!

WIN : Tickets Jumping Mechelen - Business Seats Sessions en ... Stal & Startplaatsen Peelbergen!

December is traditioneel de maand waarin cadeautjes worden weggeschonken! Ook wij zijn onze trouwe lezers enorm dankbaar ... Daarom hebben we heel wat leuke cadeautjes onder de virtuele kerstboom liggen. Deze geven we allemaal 18 december weg!

Wat kan je winnen?

- Business Seats Sessies voor Jumping Mechelen
- Toegangstickets voor Jumping Mechelen
- Gratis Stal en startplaatsen voor de Emmers Cup bij de Peelbergen!


Hoe kan u winnen ?

Voor elke actie houden we het eenvoudig! Deel dit bericht (of één van de afzonderlijke Giveaway berichten). Like onze Facebook, Instagram en/of Tiktok alsook deze van de Peelbergen Equestrian Center!
Tag in het bericht op sociale media, zeker ook de persoon met wie je graag richting Jumping Mechelen trekt of aan de start komt tijdens de Emmers Cup bij de Peelbergen!

Kleine nota ... 75% van de cadeautjes is exclusief voor onze EQU+ abonnees en/of abonnees van de Paarden Gazet. Zeker zijn van je winst? Dan verwelkomen we je graag als abonnee bij onze media! Je kan je eenvoudig in je account op Equnews abonneren of via www.depaardengazet.be (*proefnummers niet incl.)


Kerstcadeau?

Zelf nog op zoek voor een leuk kerstcadeau? Al gedacht om een jaarabonnement op de Paarden Gazet cadeau te doen? 12 edities vol leuke insider info, voorrang op giveaways, en zo veel meer ...