WIN! Een GRATIS startplaats voor de Emmes Cup in december bij de Peelbergen!

WIN! Een GRATIS startplaats voor de Emmes Cup in december bij de Peelbergen!

Tegenwoordig is het inschrijven voor de Peelbergen Emmers Cup gelijk aan je ticket bemachtigen voor een top concert van ... (kies zelf maar de artiest). Op de kortste keren uitverkocht! Wij hebben dan ook uitzonderlijk goed nieuws! Want dankzij de Peelbergen Equestrian Center en Emmers Ruitersport mogen we twee GRATIS startplaatsen weggeven voor de Peelbergen  Emmers Cup in December! Hoe kan je winnen?

U hoort het goed, TWEE gratis startplaatsen ... Eentje staat publiek open, het andere is exclusief weggelegd voor onze abonnees van EQU+ en de Paarden Gazet ...

Er staat een leuk programma op de agenda van 27 tot en met 30 december! Balkjes lopen, pony-proeven en paarden rubrieken tot 1.30m hoog! Met talloze prijzen de uitgelezen kans om in December een onvergetelijk moment te beleven...

Wat kan je winnen?

Dankzij de partnership met de Peelbergen Equestrian Center en Emmers Equestrian is je deelname en stal gratis. Een cadeau variërend van 150 euro tot 295 euro!

Hoe kan je winnen?

1. Volg de socials van de Peelbergen Equestrian Center, Emmers Ruitersport en Equnews.be / Equnews.nl
2. Deel deze post op je eigen socials en zorg dat het publiek zichtbaar is!
3. Tag je vriend/vriendin/hond / ... met wie je graag aanwezig bent die week!

Kansen vergroten?

1 startplaats is exclusief voor de ruiter/amazones/ouders/sympathisanten die een abonnement hebben voor EQU+ en/ of de Paarden Gazet!