Wanneer de voeding perfect moet zijn biedt EMC Sports de oplossing

Wanneer de voeding perfect moet zijn biedt EMC Sports de oplossing
EMC staat sinds jaar en dag voor kwaliteit van voedingssupplementen. Elk product wordt zorgvuldig samengesteld en uitgebreid getest. Ons oog voor detail voor alle ingrediënten en onze zorg voor uw viervoeter’s gezondheid zorgen ervoor dat alle producten optimale kwaliteit garanderen en 100% dopingvrij zijn.

EMC Sports wordt geleid door Wout Daerden en Daisy Vandevoordt. “Ons motto is dat er op gezondheid geen prijs staat,” verklaart Wout. “Daarom garanderen we goed werkende producten tegen een zo laag mogelijke prijs, dit is één van onze troeven.”

Met oog op prestatie is EMC-sports ook rechtstreekse verdeler van DH Solutions, bekend van zijn Tranquility en Performance. Beide producten zijn samengesteld door dierenartsen, waaronder ook Paul Hendrikx, sportdierenarts. De kwaliteit en werking worden ook bevestigd door Lieven Hendrickx, die sinds kort verdeler is van de producten. “Ik moet toegeven dat ik enorm verbaasd was door de optimale werking van de Tranquility,” zegt Lieven Hendrickx. “Dit zorgde ervoor dat ik meteen als verdeler wou optreden.”

De producten van EMC-Sports vinden we ook terug in het Azelhof te Lier, waar EMC-Sports sinds dit jaar als sponsor optreedt. Mike Hazebroek, eigenaar van het Azelhof, is ook een tevreden klant van EMC-Sports.



Het huidig gamma :
MSM: Zorgt voor een betere doorbloeding, gezondere hoeven, snellere recuperatie van spieren, pezen en ligamenten, betere conditie van de huid, …100% puur zonder enige toevoegingsmiddelen (Best werkende!!).

Muscle Build: Gaat de spieren op korte termijn versterken ⇒ super voor (jonge) paarden die wat leeg aanvoelen en hard moeten werken.

Joint: zorgt voor de aanmaak van gewrichtsvocht. Wordt aangeraden aan oudere paarden (in de sport) en paarden met artrose

Tendon: Ter ondersteuning van pezen, spieren en ligamenten. Wordt aangeraden aan paarden in de sport ter preventie van spier- , pees- en ligamentblessures. Ook aan te raden aan paarden in revalidatie van pees-, spier- en ligamentproblemen.

Lactanaze: Gaat spierverzuring tegen en zorgt voor extra energie. Ideaal voor paarden die enkele dagen na elkaar moeten presteren. Ook super voor paarden op leeftijd die wat versleten beginnen aanvoelen. Paarden voelen terug veel fitter en soepeler.

DH Solutions: deze producten worden rechtstreeks in de mond toegediend.

Tranquillity: Dopingvrije, super werkende kalmering waarbij de paarden geen vermogen verliezen. De paarden worden rustiger in hun hoofd. Hierdoor zijn ze geconcentreerder, rustiger en minder spooky.

Performance: Gaat de opbouw van afvalstoffen in de zenuwbanen tegen. De paarden worden dus soepeler. Performance heeft ook een positieve invloed op het uithoudingsvermogen. Ook super werkend bij pijnlijke rug, geblokkeerde zenuwbanen en verzuurde en pijnlijke spieren.

Equine 74 Gastric: Ondersteunend maagproduct. Gaat de zuurtegraad in de maag omlaag brengen waardoor er geen kans meer is op vorming van maagzweren.  58% van de wedstrijdpaarden hebben last van maagzweren => Transport, wedstrijdstress, … Ook 37% van de recreatiepaarden heeft hier last van en maar liefst 90% van de racepaarden! (*)

Geïntresseerden mogen ons altijd vrijblijvend contacteren op info@emc-sports.eu of bellen naar Wout Daerden op het nr. 0032 495 929 919
Meer info ook via onze website: www.emc-sports.eu (met webshop)